Itin skulptūriškai atrodantis skrudintos duonos užkandis. Reikia pasistengti ruošiant šį skanėstą, tačiau jis tikrai gardus ir puikiai atrodo ant stalo. Skrudintos duonos užkandį patiekite iškart.
Šalti užkandžiai
28 статей
Jei užsimanėte sušių, tačiau nenorite jų gaminti ar net nesate to darę, išbandykite lašišos ir jūros dumblių užkandį. Tai kur kas paprastesnis variantas nei sušių gamyba, tačiau ne mažiau gardus. Patiekdami lašišos ir jūros dumblių užkandį apšlakstykite sojos padažu.
Pagaminkite „morkyčių“ – šis užkandis su kiaušinio užtepėle bet kurį švenčių stalą pavers nuotaikingu. Paruoštas „morkytes“ galima suguldyti lėkštėje ar sustatyti į stovą. Garantuojame – šis „morkyčių“ užkandis jums tikrai patiks.
Šv. Velykos sunkiai įsivaizduojamos be užkandžių su liežuviu. Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks kviečia pasigaminti gardžius užkandžius su liežuvio įdaru. Gamindami užkandžius su liežuvio vyniotiniu užtruksite vos 15 minučių.
Užkandžius su tunu gaminkite tiek kasdienai, tiek šventėms. Paprastai trapios tešlos užkandžiai būna vieni geidžiamiausių. Beje, tokius užkandžius su tunu pagaminsite gana nesudėtingai.
Šiam užkandžiui paruošti reikės rūkyto upėtakio ir daržovių. Iš daržovių paruošite salsą, o kai ši atvės, ja papuošite žuvies juosteles. Be galo gardus užkandis su rūkytu upėtakiu pravers ruošiantiems šventinį stalą.
Šis vaflių su lašišos ikrais receptas pravers ruošiantiems švenčių stalą. Tai išties gardus užkandis, o paruošiamas itin lengvai ir greitai. Vaflių su lašišos ikrais užkandžius puoškite krapų šakelėmis.
Šie turtingo skonio užkandžiai puikiai tiks ir šventiniam stalui. Svarbiausia, kad patiekalui nereikia daug produktų ir jis itin greitai pagaminamas. Užkandžius puoškite krapų šakelėmis.
Jeigu dar nemėginote, pabandykite iškepti granolą keptuvėje, ne orkaitėje – lengviau maišyti ir daug greičiau pagaminama. Kakavinė granola, pagardinta uogomis – labai skani. Iškepusią ir atvėsusią granolą sudėkite į uždarus indelius.
Kepenėlių paštetas tiks visada – ir kaip užtepėlė pusryčių metu, ir kaip užkandis ruošiant vakarėlį. Minkštos tekstūros paštetą itin gardu valgyti su duonos lazdelėmis. Kepenėlių paštetą prieš patiekdami gerai atšaldykite.
Praktiškai kiekvienas virtuvėje turi mikrobangų krosnelę. Mes nuolat ją naudojame maistui ir gėrimams pašildyti. Tačiau mažai kas žino, kad šio buitinės technikos prietaiso galimybės gerokai platesnės, rašo novate.ru.
Jau besidairantiesiems rudeninių ar net žieminių atostogų malonia saule lepinančiuose kraštuose kelionių organizatoriai rekomenduoja atsižvelgti į vieną itin svarbų atostogų ingredientą. Tai poilsis pagal programą „viskas įskaičiuota“, kuris vieniems keliautojams asocijuojasi su saiko nebuvimu ir pa...
Mūsų šeimos atradimas. Neįprastas derinukas, bet labai skanu su pikantiška.
Jei mėgstate, kai daržovių yra daugiau nė silkės, tai šis receptas jums patiks.
Šiuos užkandžius radau viename rusiškame puslapyje ir jie ten buvo pavaizduoti kaip musmirytės. Nekilo ranka man jų taškuoti, tad tebūnie raudonviršiai.