Tradicinius, į kopūstų lapus susuktus balandėlius dievina daugelis, tačiau pats paruošimas dažnam gali atrodyti gana varginantis. Netrūksta patarimų, kaip pasigaminti „tinginių balandėlius“, tačiau kartais patogumo vardan nukenčia patiekalo išvaizda. Kviečiame išbandyti ir paruošti gardžią kopūstų l...
lazanija
39 статей
Ar esate gaminę lazaniją su frikadelėmis? Tad pats metas išbandyti. Mėsos ir dviejų sūrių dermė šiai lazanijai suteikia fantastišką skonį.
Kaunietė kviečia pasigaminti tinginių lazaniją: ji net skanesnė už tradicinę, o gaminti – kur kas paprasčiau (1)
Kristina Naturjevienė, kurianti maisto tinklaraštį „Maisto mėgėja“, virtuvėje mėgsta eksperimentuoti. „Nauji receptai labai dažnai sukasi mano galvoje. Smagiausia gaminti greitai ir lengvai pagaminamus patiekalus“, - sako tinklaraštininkė ir siūlo išbandyti būtent tokį patiekalą – tinginių lazaniją,...
Vietoj makaronų lakštų panaudokite kopūstų lakštus – tai bus sveikesnė lazanijos alternatyva. Vakarienei lazaniją galite valgyti nors kasdien.
Bešamelio padažo reikia visur. Be jo neiškepsite gardžios lazanijos, neparuošite įvairių padažų prie mėsos, miltinių ir kitokių patiekalų. Ir kokie gi cepelinai bus be užpilo, kurio pagrindą sudaro bešamelio padažas.
Šiandien siūlome gabalėlį Italijos – lazaniją! Pasistengti reikės, užtruks gaminimo procesas, bet, patikiname, – patiekalu tikrai mėgausitės. Kepimo pabaigoje lazaniją apibarstykite sūriu ir patiekite.
Lazanija yra toks puikus patiekalas, kurį galima valgyti dažnai ir jis neatsibosta. O neatsibosta todėl, kad kaskart galima rinktis vis kitus įdarus. Šįkart valgome lazaniją su varške.
Pietums ar vakarienei pasigaminkite lazaniją. Šiam patiekalui nesugaišite daug laiko, nes nereikės gaminti padažo – naudosite rikotos sūrį. Iškepusią lazaniją papuoškite baziliko lapeliais.
Nors vegetariška ir veganiška mityba seniai nėra naujiena, kartais ji vis dar klaidingai įsivaizduojama – svarstoma dėl tokios mitybos įvairovės ar abejojama produktų pasirinkimo gausa. Ne vienerius metus vegetariškos mitybos besilaikanti dainininkė Ieva Zasimauskaitė sklaido tokią mitybą gaubiančiu...
Visi mes skubame. Greitas pasaulis reikalauja greito maisto, tik ar greitis gali būti lygus kokybei? Kasdien vakarieniaudama užduodu sau šį klausimą ir, man regis, esu radusi atsakymą. Na, bent jau vieną iš daugelio. Keli nebrangūs ingredientai ir pusvalandis virtuvėje gali sukurti nedidelį stebuklą...
#ALFAS LT. Lazanijos gamyba atrodo sunkus ir ilgas darbas? Alfas ir vėl parodys, kaip ją pagaminti žaibiškai, o skonis būtų toks sūriškas ir nepamirštamas. 2 mažų cukinijų arba aguročių 100 g sūrio riekelių 50 g tarkuoto kietojo sūrio 250 g daržovių ir mėsos padažo be cukraus Traškučių be gliuteno s...
Jei jums yra tekę valgyti riebią, kietą, su nevyksiu įdaru lazaniją, tai pabandykite pasigaminti ją namuose pagal laidos „La Maistas“ garsių virtuvės šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus receptus bei patarimus. Tikrai nenusivilsite.
Varškė nuo seno ant lietuvių stalo užėmė svarbią vietą. Dėl švelnaus skonio ją galima valgyti vieną ar derinti su kitais produktais, todėl ji yra mėgstama ir smaližių, ir pikantiškesnių užkandžių mėgėjų. Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė, sako, kad virtuvėje improvizacijų ir r...
Garsi tinklaraštininkė Renata Ničajienė dalinasi gudrybėmis, kad visas rudens derlius būtų panaudotas (14)
Greičiausiai ir jūs pasidavėte grybavimo karštinei. Tačiau be baravykų dabar virtuvėje galime mėgautis ir kitomis sezoninėmis gėrybėmis. Kokios jos ir ką iš jų galima pasigaminti, pasakoja Renata Ničajienė, tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ kūrėja.
Žaibiškas receptas, kurį Alfas Ivanauskas siūlo išbandyti jums ir jūsų šeimai. Dievinate lazaniją? Bet nenorite prie puodų praleisti pusės dienos? Charizmatiškasis kulinaras jums siūlo išeitį – netikėtai greitą ir gardų patiekalą vos per 20 minučių.
Kas jau kas, o Gordonas Ramsay apie maisto gaminimą tikrai išmano nemažai. Jūsų dėmesiui – net 14 šio virtuvės virtuozo patarimų, kurie tikrai pravers sukantis prie puodų.
Žaibiškas receptas, kurį Alfas siūlo išbandyti jums ir jūsų šeimai. Dievinate lazaniją? Bet nenorite prie puodų praleisti pusės dienos? Charizmatiškasis kulinaras jums siūlo išeitį – netikėtai greitą ir gardų patiekalą vos per 20 minučių!
Jurga Jurkevičienė parodė, kaip pagaminti ypatingai skanų ir sotų, tačiau nekaloringą patiekalą (100)
Šį patiekalą kiekvienas Italijos regionas gamina savaip. Mes „ parmigiana di melanzane “ receptą išmokome gaminti Neapolyje, paragavę vienoje seniausių picerijų „Da Gennaro“. Mums patiko, kad „ parmigiana “ nebuvo pernelyg riebi, nes Neapolyje cuoco – virtuvės meistras, skirtingai nuo siciliečių, ba...
Televizijos laidoje „Gardu Gardu“ šefas Gian Luca Demarco pagamino neįprastą lazaniją – tiek skoniu, tiek vaizdu. Ir tai yra – burokėlių lazanija. Labai netikėtas, tačiau ypatingai skanus neklasikinis patiekalas su klasikiniu pavadinimu.