Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.
Jautienos patiekalai
20 статей
Liepos 6-toji – ypatinga diena. 1253 metais buvo karūnuotas pirmasis ir vienintelis Lietuvos karalius Mindaugas. Ši Valstybinė šventė, primenanti didingą Lietuvos praeitį, jos ilgaamžes tradicijas, iškilmingai minima visoje Lietuvoje. Ta proga mėsos tiekėjai „Baltic Foods“ siūlo karališko jautienos ...
Storiausią jautienos išpjovos dalį supjaustykite apvalios formos 2-3 cm storio gabalėliais. Prieš gaminimą kiekvieną jautienos gabalėlį būtinai apšluostykite servetėle iš visų pusių. Bifštekso nerekomenduojama mušti, kadangi taip suardomi audiniai ir išbėga mėsos sultys.
Nedidelius (o kartais – ir nemažus) maisto stebuklus galima sukurti namų virtuvėje be brangaus inventoriaus, į pagalbą pasitelkus išmonę ir fantaziją.
Restorano „Meksika" šefas Panagiotis Kasapispagamins tradicinį meksikiečių patiekalą - Chili con carne (čili troškinį).
Kokie jos ypatumai? Dieta apskaičiuota 5 dienoms, be to, kai šilti orai, daugiau norisi gerti, o tai tik privalumas, laikantis dietos! Jei svajojate iki vasaros atsikratyti kelių kilogramų, geriau jaustis ir gražiau atrodyti – ši kūno valymo programa būtent jums.
Retokai perkame jautieną, bet šį savaitgalį „siaubiant" turgų, ramiai nepraėjom pro jautienos skyrelį ir nusprendėme, kad vakarienei būtent ja ir pasilepinsime. Vakarienė gavosi nuostabi ir be galo paprastai pagaminama.
Vos penki ingredientai - ir gardi vakarienė paruošta. Nors produktų reikia nedaug, patiekalas tikrai sotus ir spalvingas tiek skonio, tiek išvaizdos prasme.
Šis patiekalas ypatingas tuo, kad gardu bus valgyti tiek šaltus rutuliukus, tiek karštus. Pirmyn!
Raudona mėsa ne tik skani, bet ir sveika. O paruošta su alumi tampa labai minkšta!
Keturios porcijos Paruošimo laikas: 20 min Kepimo laikas: 4-6 min Speciali įranga: dešimt metalinių iešmų
Daugelyje kulinarijos konkursų sužibėjęs restorano „Lauro lapas“ šefas Deivydas Praspaliauskas atnaujino vieną sėkmingiausių savo receptų, padėjusių laimėti Geriausio Lietuvos virėjo titulą. Jis siūlo iš pažiūros tradicinius patiekalus atėjus pavasariui žadinti iš žiemos miego riešutais ir džiovinta...
Jei nori sulieknėti ar išlaikyti lieknas kūno linijas šaltuoju metų laiku, tam puikiai tinka neriebūs ir šilti troškinai. Bet vien troškiniais gyvas nebūsi, o ir norisi ko nors šiek tiek prašmatnesnio. Šis receptas kaip tik skirtas tam, kad galėtum save palepinti, o savaitgalį susirinkusius draugus ...