Halina Bovševič

14 статей

Agnė Keizikienė

Dar prieš kurį laiką buvo normalu mėsą marinuoti majoneze, šiandien toks būdas daugeliui kelia dvejopą jausmą: tai nesveika, riebu ir apsunkina virškinimą. O ką sako grilio specialistai? Delfi domėjosi, kuo šis mėsos marinavimo būdas žalingas ir kaip galima būtų jį modifikuoti, kad būtų bent kiek sv...

Vasarą kepimas ant grotelių neapsiriboja tik mėsa – lietuviai mėgsta grilinti žuvį ir jūros gėrybes. Patarimais, kaip teisingai paruošti žuvį ant grotelių ir kokių klaidų vengti, pasidalijo virtuvės šefė, barbekiu meistrė Halina Bovševič.

Eimantė Juršėnaitė, LRT.lt

Nors barbekiu kultūra vis labiau populiarėja, daugelis vis dar klaidingai mano, kad tai tas pats, kas kepimas grilyje. Iš tiesų barbekiu kepsninėje galima iškepti beveik viską, net ir morengų pyragą ar krembriulė, sako Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narė Halina Bovševič. Pasak jos, barbekiu ga...