GRYNAS Niam Niam

37 статей

GRYNAS Niam Niam vyrai vis dar gamtoje. Užkandę keptos žuvies jie svajoja apie desertą bei arbatą.Arbatai tereikia aplink augančių žolelių, o desertas... desertui pasirinktas riešutas tikrai jus nustebins. Urtis pristato pamokėlę, kaip išsikepti kokosų. Niekad negalvojote, jog juos galima kepti lauž...

Inga Labutytė, Rinatas Chairulinas

Vasara – tas laikas, kai savaitgaliais miesto kiemuose nelieka automobilių. Visi, kas tik gali, traukia į gamtą... nepamiršę prieš tai užsipirkti kelių kilogramų šašlyko, kelių bulvių traškučių pakelių ir dėžės alaus.

Inga Labutytė, Robertas Narmontas

Svogūnai – toks įprastas ir per žiemą jau spėjęs kiek pabosti produktas. Tačiau virtuvės šefas Jonas siūlo dar užsilikusius svogūnus panaudoti dviem patiekalams, kuriuos gaminsite abu iškart – viename puode.Taip galite sunaudoti dar tinkantį vartoti, nors ir nešviežią produktą bei pamaitinti šeimyną...

Svogūnai – toks įprastas ir per žiemą jau spėjęs kiek pabosti produktas. Tačiau virtuvės šefas Jonas siūlo dar užsilikusius svogūnus panaudoti dviems patiekalams, kuriuos gaminsite abu iškart – viename puode.Taip galite sunaudoti dar tinkantį vartoti, nors ir nešviežią produktą bei pamaitinti šeimyn...

Inga Labutytė, Robertas Narmontas

Virtuvės šefas Jonas šiame reportaže atiduoda duoklę savo mylimai Italijos virtuvei. Įsivaizduokite: italai turi patiekalą, kuriame dera grūdinė kultūra (kukurūzai), daržovės, mėsa, šviežios žolelės, jis yra sotus, maistingas ir dar indų po vakarienės nereikia plauti. Tai – polenta nuo lentos!

Virtuvės šefas Jonas šiame reportaže atiduoda duoklę savo mylimai Italijos virtuvei. Įsivaizduokite: italai turi patiekalą, kuriame dera grūdinė kultūra (kukurūzai), daržovės, mėsa, šviežios žolelės, jis yra sotus, maistingas ir dar indų po vakarienės nereikia plauti. Tai – polenta nuo lentos! Iš ku...

Norite šiuo metu eiti į parduotuvę ir stovėti ilgiausią eilę su kūčiukų maišeliu rankoje? Tačiau beveik tiek pat užtruksite užmaišę tešlą tiesiog iš miltų, vandens, mielių, aliejaus ir aguonų bei pašovę supjaustytus gabaliukus į orkaitę. O kad neatsibostų tradicinis, kasmet ragaujamas aguonpienis jį...

GRYNAS Niam Niam virtuvės šefas Jonas mėgsta ne tik itališką virtuvę, tačiau ir lietuvių kaimo virtuvėlėse gamintus tradicinius patiekalus. Nors jie šiuolaikiniam miesto gyventojui gali pasirodyti keistoki, senovės lietuviai tikrai mokėjo gaminti sočiai ir pigiai. Vėl grįžtame į Žemaitiją ir kadangi...