ėriena

14 статей

Kulinarijos lofto „Čiop Čiop“ šefas Marc d'Erceville iš Prancūzijos rekomenduoja lietuviams naudoti kuo daugiau savo natūralių, šviežių sezoninių produktų, kurie pasitelkus kūrybiškumą gali praturtinti lietuvišką virtuvę. Specialiai „Delfi.lt“ skaitytojams šefas demonstruoja Velykų stalui itin tinka...

Kulinarijos lofto „Čiop Čiop“ šefas Marc d'Erceville iš Prancūzijos rekomenduoja lietuviams naudoti kuo daugiau savo natūralių, šviežių sezoninių produktų, kurie pasitelkus kūrybiškumą gali praturtinti lietuvišką virtuvę. Specialiai „Delfi.lt“ skaitytojams šefas demonstruoja Velykų stalui itin tinka...

Lieknieji Gurmanai siekia valgyti skaniai ir tai yra labai svarbu norint maloniai mesti nereikalingus kilogramus. O kas atsitinka, kai norime valgyti sočius savaitgalio pietus? Be jokios sąžinės graužaties imame ir juos valgome. Mesdami svorį siekiame ir toliau gaminti fantastiškai skanų maistą ir j...

Martynas Mikelėnas

Lieknieji Gurmanai kalorijų neskaičiuoja. Kaip taip? Labai paprastai, valgome tris kartus per dieną ir iki soties, nevartojame cukraus, miltinių patiekalų ir vengiame gyvulinių riebalų – visa tai garantuoja gerą nuotaiką, daug energijos ir puikų vaizdą veidrodyje.