„Čiop Čiop“

18 статей

Ernestas Naprys

Pavasarį restoranai vienas po kito išsikelia iš anksčiau turėtų patalpų. Ilgai puoselėtus restoranus uždarantys savininkai džiaugiasi, kad priėmė teisingą sprendimą – paramos taip ir nesulaukė, nebesikaups skolos. Kai kuriuos restoranus, pvz., „Boff“, tikimasi atverti kitose vietose atverti po metų ...

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje maisto mylėtojai varžysis aukcione, kuriame bus parduoti trys vienetiniai burgeriai. Jie bus paruošti iš itin aukštos kokybės produktų, tarp kurių – iki 500 eurų už kilogramą kainuojanti Kobės jautiena iš Japonijos, juodieji trumai, brandinti sūriai, glazūruota ėriuko ...

„Aš visai neblogai padarau daugiasluoksnius sumuštinius iš skrebučio, kiaušinienės ir šoninės. Tai būtų pirmas patiekalas. Antram patiekalui iškepčiau omletą. Desertų šiaip nemėgstu, todėl mano restorane tegul žmonės apsieina be desertų“, – toks būtų garsiausio šalyje maisto įstaigų kritiko Andriaus...

Martynas Lapinskas, Robertas Narmontas, DELFI.TV

DELFI TV kulinarinių laidų ciklo „Pasaulio virtuvės" kūrėjai šiltėjant orams kviečia visus pradėti kepti ir gaminti gamtoje. „Čiop Čiop" savininkas ir šefas Ronaldas Nagrockis pačiame Vilniaus centre išrūkys lašišą griliuje.