blynai

273 статей

Roma Macijauskaitė

Yra receptai ir yra receptai „Iš aukso fondo“. Delfi Maistas jau keleri metai renka išskirtinius receptus, kurie į mūsų virtuves atėjo iš tėvų, senelių, giminaičių. Tai tokie receptai, kurie gyvuoja keliasdešimt ar net per šimtą metų, tačiau iki šiol pagal juos tebėra gaminami patiekalai – gardūs, k...

Bulvinius blynus nesudėtinga paruošti, o ir ingredientų reikia nedaug. Skaniausi – ką tik iš keptuvės. Bulvinius blynus patiekite su skrudinta šonine bei spanguolių uogiene. Skanu ir su grietine ar varške.

Parengė Toma Miknevičienė

Laidoje „Mamų virtuvė“ apsilankiusi charizmatiškoji Irena Starošaitė-Žvagulienė pasidalijo mėgstamiausiu šeimos pusryčių receptu, kurį gaminti tenka net svečiuojantis pas draugus Amerikoje. Žinoma dainininkė išdavė, kad tokius blynus pati valgydavo dar būdama vaikas, o dabar lepina sūnų ir vyrą. Įdo...

Orijus Gasanovas specialiai DELFI iš Palangos

Jeigu nuvykę į Lietuvos pajūrio sostinę erzinatės ir pykstate ant vietos restoranų dėl užkeltų jų kainų, štai jums alternatyva – Palangos gatvės maisto užkandinės, kuriose maisto kokybė nė kiek nenusileidžia prabangiems restoranams, o kai kur net ir lenkia. DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanov...

Parengė Roma Macijauskaitė

Blynai. Tai populiariausias patiekalas, kurio receptų šiandien dairomės. Gera žinoti, kad jų yra pačių įvairiausių: nuo mielinių iki bulvinių, nuo lietinių iki čirvinikų – kiekvienam skoniui. Net dešimčia receptų dalijasi ir tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorė Kristina Naturjevienė. Ir prisipažįsta:...