Norntiems valgyti lengvai ir sveikai, rekomenduojama rinktis patiekalus su varške. Tekste rasite pačių įvairiausių receptų su varške: cepelinus, chačiapurį, kibinus, bulvių ir varškės sūrio kukulius, varškės pyragą su kondensuotu pienu, bulvinius varškėčius, varškės spurgas, apkepą su razinomis, var...
bandelės
82 статей
Ieškantiems idėjų gardiems pusryčiams rekomenduojame išsikepti bandelės su kiaušiniu. Iš išorės traški bandelė, skystas kiaušinis su alyvuogių pasta – kaip reta geras skonių derinys. Paruošti bandeles su kiaušiniais užtruksite vos 15 minučių.
Kviečiu proga paragauti lietuviškų patiekalų. O jų – pačių įvairiausių – galima pasigaminti namuose. Tekste – 9 laiko patikrinti patiekalai. Tekste rasite šiuos receptus: Maltos mėsos troškinys su daržovėmis, avinžirniais ir alyvuogėmis, Cinamoninės bandelės, Virtų bulvių cepelinai su varške, Vištie...
Yra receptai ir yra receptai „Iš aukso fondo“. Delfi Maistas jau keleri metai renka išskirtinius receptus, kurie į mūsų virtuves atėjo iš tėvų, senelių, giminaičių. Tai tokie receptai, kurie gyvuoja keliasdešimt ar net per šimtą metų, tačiau iki šiol pagal juos tebėra gaminami patiekalai – gardūs, k...
Neabejokite – prie kavos ar arbatos patiektos tokios cinamoninės bandelės sukurs itin malonias akimirkas. Ir garantuojame – šį naminį karamelinį kremą gaminsite dar ne kartą. Cinamoninėms bandelėms su naminiu kremu neįmanoma atsispirti.
Jei trūksta nuotaikos, jei šalta ir niūru, jums reikia karšto šokoladinio gėrimo. Gardus, kvapnus ir sodraus skonio gėrimas – nuo šiol jį gaminsite tik pagal šį receptą. Prie šio karšto šokoladinio gėrimo nuostabiai dera cinamoninės bandelės.
Vlada Dapkos apie kavinę, kurioje rado auksinį lietuviškų bandelių standartą: deja, kava – lyg pagaminta iš pjuvenų (8)
Su jumis uoli kavų apžvalgininkė Vlada Dapkos. Ir vėl ankstyvas šeštadienio rytas, pučia šiaurys ir išsijuosęs drebia šlapdribą, bet man nebaisu, nes mano alkis bandelėms ir kavai šį rytą didesnis už patiriamą šalčio diskomfortą, ir net balas nesiskųsdama išbrendu, čia pat pusbalsiu traukdama dainą,...
Norvegijoje gyvenanti maisto tinklaraščio „Skanios istorijos“ autorė Jurga Medžionienė brioche bandeles įsimylėjo, kai vasarą lankėsi Lietuvoje. Jų ragavo viename Kauno restorane ir tikina, kad parduotuvėje pirkta brioche duona ar bandelės nė iš tolo neprilygsta keptoms restorane.
Cinamoninės bandelės geidžiamos visada, tačiau žiemos metą – ypač. Minkštos, purios, tiesiog tirpsta burnoje. jei norite išraiškingesnio cinamoninių bandelių skonio, iškepusias aptepkite jas glajumi, tačiau ir be jo jos – nuostabios.
Po švenčių dažnuose namuose šaldytuve liko nesunaudotų ir jau vysti bepradedančių daržovių, atidarytas majonezo indelis. O juk ne ant visų produktų etikečių nurodoma, per kiek laiko reikėtų sunaudoti atidarytą pakuotę, tad lieka neaišku, kiek laiko produktas dar yra geras vartoti.
Daug skonio turinčios bandelės su brandintu čederio sūriu puikiai tinka prie itališkų skonio natų turinčio pomidorų padažo. Šis užkandis pateisins visus lūkesčius. Bandeles ragaukite, kol šiltos.
Vėsios dienos ir vakarai itin tinkami kepti bandeles su cinamonu. Minkštas, kvapias ir labai gardžias. Iškeptas bandeles su cinamonu apliekite karštu grietinėlės kremu.
Kai buvau studentė, man pasisekė metus laiko gyventi Stokholme, nuostabioje Švedijos sostinėje. Nors Stokholmas nuostabus vasarą, žiemą jis, ko gero, pats žaviausias, rašo portalo „Express“ žurnalistė Esther Marshall.
Aštrios bandelės – labai lengvas receptas. Tai puikus užkandis aštrumo mėgėjams. Aštrias bandeles patiekite dar šiltas.
Gaivus dešrainis puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Šis užkandis labai patiks aštrumo mėgėjmas. Dešrainį apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Itin turtingo skonio burgeris – įsitikinsite patys. reikia pasistengti, bet verta. Šis burgeris puikiai tiks šventėms.
ieškantiems įvairovės – dešrainis su vištiena, kriaušėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu. Turbūt jau galite įsivaizduoti, kokia tai skonių dermė! Nuostabi. Prieš patiekiant dešrainį su vištiena, kriaušėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Kai tradiciniai nusibodę, gaminkite dešrainius su grybais ir špinatais. Ir tikrai patiks! Dešrainius su grybais ir špinatais pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Telšiuose gyvenanti Laima Šapienė turi du pomėgius: maisto gaminimą ir gėlių auginimą. Internete pasidalijusi „Paskenduolės“ bandelėmis sulaukė didžiulio susidomėjimo. Visiems rūpėjo sužinoti, kodėl itin apetitiškai atrodančios bandelės gavo tokį pavadinimą ir kaip jas gaminti. Šią paslaptį, o ir re...
Nors Neringa Lindman nėra didelė bandelių mėgėja, bet jei eidama pro kepyklėlę užuodžia kepamos duonos kvapą, neslepia: darosi kone silpna. Tada pasidaro aišku – metas gardiesiems kepiniams. Šį kartą Estijoje gyvenanti Neringa dalijasi „pūkinių“ bandelių su obuoliene receptu.