2015 metai

9 статей

Robertas Narmontas, DELFI.TV

Laikrodžio rodyklei išmušus dvylika Lietuva pasitiko 2015-uosius metus bei eurą, tad švęsti teko dvigubai. Tūkstančiai gyventojų Naujuosius metus sutiko miestų aikštėse, kurias drebino fejerverkai ir koncertai. Kai kurie gyventojai net nesulaukę vidurnakčio džiaugėsi išsiskleidusiomis ugnies gėlėmis...

Uršulė Raganė

Medinės, žaliosios Ožkos metais Vėžiams netrūks išbandymų, kuriuos jiems pavyks puikiai išlaikyti, jei negailės jėgų ir nebijos rizikuoti. Skirkite daug laiko savo santykiams, nepatraukite jų į antrąjį planą.

Uršulė Raganė

Jei išlaikysite harmoniją bei ramybę, Ožkos metai atneš didelių pergalių ir asmeniniuose santykiuose, ir karjeroje. Stenkitės suvaldyti savo energiją, jos nešvaistykite ir stenkitės išlaikyti pusiausvyrą.

www.5braskes.lt, Uršulė Raganė

Kaip byloja žvaigždės, kiti metai po Jaučio Zodiako ženklu gimusių žmonių laukia itin aktyvūs ir veiklūs. Ožka jums suteiks galimybę nuversti kalnus, tačiau dėl to turite išlaikyti harmoniją, sąžiningai elgtis su aplinkiniais, tinkamai bendrauti su artimaisiais, nes be jų palaikymo jus nesusidorosit...

www.5braskes.lt, Uršulė Raganė

Pagal kinų kalendorių 2015-ieji prasideda – Ožkos metai. Šiais metais daugiau dėmesio skirkite sau ir mylimiems žmonėms, tik švelnumu bei gėriu prisibelsite į jų širdis. Atminkite – visko, ko linkėsite kitiems, sugrįš jums bumerangu.