šalta arbata

3 статей

Gazuotas mineralinis vanduo daugeliui yra neatsiejama kasdienybės dalis. Vieni juo malšina troškulį, kiti – neįsivaizduoja pietų stalo be stiklinės gazuoto vandens šalia patiekto maisto. Tačiau mažai kas žino, kad jis gali tapti ir puikiu ingredientu gaminant kasdienius patiekalus. Prekybos tinklo „...

Karštą vasaros dieną tik ir norisi atsigaivinti, tačiau kuo? Vanduo – vienas iš populiariausių pasirinkimų, tačiau, ką gerti, kai norisi dar neragautų skonių? Kokią šaltą arbatą pasigaminti namie? Patarimais ir receptais dalijasi „Maximos” maisto gamybos ekspertas Aidas Poleninas.

Vitalijus Balkus

Jau 5000 metų žmonės geria arbatą. Žalią, juodą, baltą, raudoną. Šiai dienai yra žinoma per 3 tūkstančius arbatos rūšių. Pradėta vartoti Kinijoje arbata, tapusi viena pirmųjų tarptautinės prekybos prekių, galiausiai užkariavo visą pasaulį.